19. april 2024

Fredag eftermidag fik politiet en anmeldelse fra en sportsforretning i Nygade i Holbæk om, at der var blevet stjåle fire heldragter fra butikkens gadeudstilling.

Et vidne havde set en mand på cykel stjæle heldragterne og cykle fra stedet i retning mod Bysøparken. Vidnet alarmerede personalet, som løb til Bysøparken og fik kontakt med tyven ved en bænk, hvorpå dragterne lå.

Da personalet forlangte at få tyvekosterne retur, begyndte tyven at true dem verbalt og oplyste, at han havde en kniv.

Tyven skyndte sig at tage dragterne og kørte væk på sin cykel i retning mod Jernbanegade.

Gerningsmanden blev beskrevet som: mand, 25-40 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, ældre grønlig tatovering (lignede flammer / tribal) på side af halsen, mørkebrunt kort hår i en frisure med kort i siderne og længere på toppen. Han var iført sort læderjakke og sorte bukser og kørte på en gul racercykel (ikke gedebuk-styr).

Politiet ledte efter manden i området, men fandt ham ikke.

En kvinde med tre børn, der opholdt sig i Bysøparken, havde set tyven, men forsvandt fra stedet, inden butikspersonalet fik kontaktet hende.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan bidrage med oplysninger om mandens identitet, ligesom politiet gerne hører fra kvinden med de tre børn. Kontakt politiet på tlf. 114.