21. april 2024

Holbæk Garden optrådte for omkring 15.000 publikummer i weekenden. Foto: Holbæk Garden

Holbæk Garden optrådte for omkring 15.000 publikummer i weekenden. Foto: Holbæk Garden
Det er ikke hver dag, at omkring 15.000 mennesker ser på, når Holbæk Garden optræder med show og march. Men sådan var det i weekenden, da garden optrådte ved den store internationale konkurrence World Music Contest på Parkstad Limburg Stadion i Holland.

Hver fjerde år lægger byen Kerkrade i Holland stadion og faciliteter til den store konkurrence for show- og marchingbands. De udendørs konkurrencer bliver afviklet på Parkstad Limburg Stadion, hvor fodboldklubben Roda JC fra den hollandske æresdivision normalt holder til.

Humøret var helt i top hos Holbæk Garden efter flotte placeringer ved den internationale konkurrence. Foto: Holbæk Garden.

Da garden lørdag gik tattoo og søndag march skete det således foran et godt fyldt stadion. Gardens ledere vurderer, at der var omkring 15.000.

Publikum nøjedes ikke med at lytte og se. De var også meget aktive og lavede “bølge”, heppede og klappede meget engageret af Holbæk Garden og de andre korps. Et engagement der nåede helt ud på banen, hvor garderne have en stor oplevelse ved at underholde så mange mennesker.

Holbæk Garden havde mulighed for at deltage i denne store, internationale konkurrence, fordi de ligger i toppen af den nationale danske liga. I år som forrige gang blev Holbæk Garden nummer to til DM.

Garden havde valgt at takke ja til invitationen for at få oplevelse, men ikke mindst for at blive inspireret af nogle af verdens bedste på området. I konkurrencen deltog blandt andet showbands fra Holland, Indonesien og Thailand.

Publikum og dommerne fik dog også set, hvor dygtige Holbæk Garden er, og det gav nogle ganske flotte placeringer. Det blev til en femteplads i show/tattoo og en syvende plads i march. Holbæk Garden deltog i den næstbedste division sammen med 16 andre i show/tattoo og 12 andre i march.

Parkstad Limburg Stadion er et imponerende syn. Det var her Holbæk Garden optrådte i weekenden. Foto: Holbæk Garden.