13. juni 2024

Der er sket et færdselsuheld i krydset Galøvej/Ringstedvej. Foto: Michael Johannessen.
Fire personer kom til skade i et færdselsuheld søndag eftermiddag mellem Brorfelde og Ugerløse.

Klokken 14.41 blev Politi, ambulancer og redningsmandskab samt en redningshelikopter sendt til et færdselsuheld i krydset Ringstedvej og Galøvej mellem Brorfelde og Ugerløse.

Her var en personbil kollideret med en varevogn. Det skete, da varebilen af ukendte årsager begyndte at slinge og kom over i den modsatte kørebane, hvor den kolliderede med personbilen.

Både personbilens fører og føreren af varebilen kom alvorligt til skade. Den ene er blevet føjet til Rigshospitalets Traumecenter i lægehelikopter.

Føreren af varebilen, er sammen med to passagerer som var med i varebilen, blevet kørt til behandling på Holbæk Sygehus i ambulancer.

Ifølge Holbaekonline.dks fotograf på stedet er Ringstedvej i skrivende stund stadig spærret, mens man venter på, at en bilinspektør skal ankomme fra København og undersøge ulykkesstedet nærmere, så man kan fastslå årsagen til ulykken.

OPDATERING 02.08.2013: Midt- og Vestsjællands Politi har i dag meddelt, at man ved en fejl har byttet om på de to biler, der var involveret i uheldet. Det var personbilen, og ikke varevognen, der var kommet i slinger og endt i den modsatte vejbane. Læs: Politiet lavede fejl: Forkert bilist hængt ud efter ulykke

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.


View Larger Map