24. juli 2024

Nanna Katrine-Band var et af de bands, der spillede på Skamstrup Festivalen i weekenden. Foto: Michael Johannessen.

Nanna Katrine-Band var et af de bands, der spillede på Skamstrup Festivalen i weekenden. Foto: Michael Johannessen.

Der var dømt hygge og god stemning, da bands og publikum i weekenden mødtes til Skamstrup Festival.

Den årlige begivenhed begyndte for efterhånden flere år siden, da Thor Rock BC skulle passe forældrenes gård i mens de var på ferie. Han lavede en havefest og for tre år siden var havefesten blevet til en mindre festival. Men stadig ikke større end den kan holdes i forældrenes have.

I år var festivalen udviddet til to dage og i alt 12 bands var programsat henover fredag og lørdag. Festivalen startede fredag, da ivrige gæster fik lov til at vælte hegnet, som var sat op til samme lejlighed.

Da holbaekonline.dk var på festivalpladsen lørdag, havde 120 gæster fundet vej til festivalen.

Der blev sørget godt for gæsterne, der for en billetpris på 150 kr. for begge dage ikke kun fik musikken og den gode festivalsteming, men også morgenmad, frokost og aftensmad – det byder hverken Vig eller Roskilde på.

Thor Rock BC har mange musiker venner, og det er fundamentet i festivalen, hvor de forskellige bands spiller gratis. Thor selv spiller i Lozt Inside, som sluttede festivalen af i nat.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.