Orø: Elite-smileyer på stribe

Orø Kro og Kursuscenter har Elite-smiley status efter fødevarekontrollens seneste besøg. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Fødevarekontrollen var torsdag en tur rundt på Orø, for bl.a. at besøge flere af øens skønne spisesteder.

Og Fødevarekontrollanten må have gået rundt med et ligeså stort smil, som den elite-smiley, som flere af steder ne fik, da de blev kontrolleret.

Der er også Elite-smiley hos Spisestedet Orø. Arkvfoto: Jesper von Staffeldt.


Orø Kro og Kursuscenter på Bygaden 57, Marlise’s Gårdcafé på Langdal 4 og Spisestedet Orø på Esmosevej 11 fik hver især en glad smiley og har dermed Elite-smiley status. En status man får, når man har haft fire glade smileyer i træk. Dvs. der fire gange ikke har været noget at komme efter for Fødevarekontrollen.

Også Gaardstronomi på Næsbyvej 13 og Orø Krostue fik glade smileyer af fødevarekontrollen, men havde ikke nok glade smileyer i forvejen til at få Elite-status.

Fødevarekontrollen var også en tur forbi Orø Brugs, hvor det kun blev til en halvglad smiley på grund af noget spindelvæv i bake-off afdelingen.

Da fødevarekontrollen lagde vejen forbi Orø Røgeri på Esmosevej blev det igen til en glad smiley og røgeriet kan derfor bryste sig af at have Elite-smiley.

Denne artikel er publiceret den 13. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply