Web-TV: Stemningsbilleder fra Regentparrets besøg på Orø

Det var en festdag, da Hendes Majestæt Dronningen var på besøg på Orø. Se vores film fra besøget under denne artikel. Foto: Michael Johannessen.

Det er gået op for de fleste af vore læsere , at regentparret har været på besøg på Orø, og det skete nøjagtig for en uge siden.( Næsten ) alt om regentparret besøg kan ses i rubrikken : “Alt om regentparrets besøg på Orø”. på Holbaekonline.dk. Og mange andre har kogt suppe på de ben : TV2 East, DR, Nordvestnyt .dk, Billedbladet, Se & Hør, 7 TV-dage…

Så er den sidste film om Regentparrets besøg klippet færdigt på Brøndevej på Orø, og 5 timers video-rå-optagelser slettet fra Harddisken.

Og der bliver stadig kogt videre: I denne uge kan man læse om besøget i bladet “7 TV dage ” og Billedbladet fortsætter hvor de slap i torsdags den førstkommende torsdag. Og ifølge redaktør Simon Hansen kommer OrøNyt med et særnummer om besøget om ca. 14.dage. Kommunen skulle også komme med en film om besøget, som skal sælges bl.a. på turiststederne på Orø. Deres udsendte har lidt svært ved at se interessen og behovet for en sådan i disse internetider, hvor der allerede ligger mange videoer fra det royale besøg på You Tube. Dertil kommer; der var utrolig mange turister og Orøborgere som var fremme med mobilkameraer og stillbillede- kameraer, som kan optage video.

Men nu sætter vi et royalt punktum her på Holbaekonline.dk: Vi har her lavet en lidt anderledes video, for ikke blot at dublere de andre TV-medier.

Vi kalder den derfor Et stemningsbillede fra det royale besøg, for hermed at antyde vi ikke er hele vejen rundt på Orø under besøget. Og for, at understrege at det vi virkelig mener det er slut, så har Holbaekonline.dk ´s Orømedarbejder slettet alle 5 timers rå- video på sin harddisk om det royale besøg.

Musikken til filmen leveres af Livgardens tambourkorps og Merete Ruud Hansen.

Se nedenstående video – gerne i i HD-kvalitet

Denne artikel er publiceret den 11. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply