14. april 2024

En 43-årig mand fra Jyderup er blevet varetægtsfænglset, sigtet for forsøg på på manddrab.

Mandag formiddag ved 10-tiden, fik politiet en melding om, at en mand var blevet stukket tre gange med en kniv. Politi, redningsmandskab og lægehelikopteren blev sendt til stedet. Da politiet nåede frem, blev det 46-årige mandlige offer fra Kalundborg fløjet til behandling Rigshospitalets Traumecenter.

Gerningsmanden – en 43-årig mand fra Jyderup – var flygtet fra stedet, men politiet fik hurtigt identificeret. Han havde været på besøg hos den 43-årige og var blevet jaloux. Det udviklede sig til tumult og knivstikkeri, inden han flygtede fra stedet.

Politiet fandt frem til gerningsmanden i Jyderup,hvor han blev anholdt som mistænkt for knivstikkeriet.

Politiet afspærrede gerningsstedet, som blev undersøgt med bl.a. kriminalteknikere og hundepatruljer, ligesom politiet undersøgte de steder, hvor den anholdte havde opholdt sig inden anholdelsen. Politiet fandt den kniv, som den 43-årige brugte til at stikke med.

Det 46-årige offer blev behandlet på Rigshospitalet og meldtes uden for livsfare.

Den 43-årige blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk, sigtet for forsøg på manddrab og overtrædelse af våbenloven. Anklagemyndigheden ønskede manden varetægtsfængslet og det ønske imødekom dommeren og varetægtsfængslede den 43-årige i fire uger frem til den 28. maj 2013.