2. marts 2024

To gange i nat blev en 29-årig mand fra Gørlev stoppet af politiet og sigtet for kørsel i frakendelsestiden og kørsel i narkopåvirket tilstand.

Første gang var klokken 22.00, da han blev standset på Mellemvang i Holbæk i en varebil. Politifolkene skønnede, at han var påvirket af euforiserende stogger og blev derfor anholdt, så der kunne udtages en blodprøve. Da manden var frakendt førerretten, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Men det stoppede ikke manden i at køre videre. Klokken 00.10 bemærkede en anden politipatrulje samme varebil køre på Nørre Allé i Kalundborg. Da den 29-årige opdagede politiet, satte han farten op og kørte hurtigt via Nyvangsvej til Fr. Andersensvej, hvor han parkerede bilen og løb fra stedet.

Det lykkedes politiet at indhente den 29-årige, der igen blev sigtet.

Han skal senere møde i retten, hvor han sag skal afgøres.