Læserbrev: Kunstgræsbane til Mørkøv

Holbaekonline.dk har modtaget nedestående læserbrev fra byrådsmedlem Bjarne Kongsted:

Kunstgræsbane til Mørkøv

Kunstgræsbane nr 4 i Holbæk Kommune er snart en realitet. Stort tillykke til boldklubben i Mørkøv som i en længere periode har arbejdet dygtigt og professionelt for at få et længe nærede ønske om en kunstgræsbane til kommunens vestlige hjørne.

I 2012 bevilgede Holbæk Kommune penge til en kunstgræsbane i Tølløse. Begge boldklubber har arbejdet solidt for at tilvejebringe midler til realisering af kunstgræsbaner..

Den nye bane i Tølløse vil understøtte foreningslivet i den østlige del af kommunen, ligesom banen i Mørkøv vil understøtte foreningslivet i den vestlige del af kommunen.

To gode eksempler der viser, at når foreningslivet arbejder energisk og målrettet kan der opnås resultater. I begge lokalområder har ønsket om kunstgræsbaner været fremført på de respektive dialogmøder og den politiske forståelse for projekterne har båret frugt.

Det vil ikke mangle opbakning fra partiet Venstre, når vi på det førstkommende byrådsmøde, skal tage endelig stilling til om pengene til banen i Mørkøv skal bevilges. Projektet fra Mørkøv, er netop historien om de første spæde tanker og ønsker, der bliver en realitet, når først dialog og forståelse går hånd i hånd.

Bjarne Kongsted
Medlem af Kultur og Fritidsudvalget i
Holbæk Kommune for partiet Venstre

Denne artikel er publiceret den 30. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply