To mænd fængslet for indbrud

To mænd er blevet varetægtsfængslet, sigtet for indbrud.

Søndag morgen kort efter klokken fire bermærkede en politipatrulje, som kom kørende ad Havnevej, en personbil, som kørte på Fjordstien. Bilen accelererede og forsøgte at køre væk fra patruljen. Politipatruljen kørte efter og forsøgte at få bilen til at standse, men det ville føreren ikke.

Endnu en politipatrulje blev tilkaldt og med hjælp fra den, lykkedes det at få standset bilen, efter den havde ramt en kantset og punkterede.

Bilens fører, en 31-årig mand fra Herlev, steg ud af bilen og løb fra stedet, mens passageren, en 21-årig mand fra Holbæk blev i bilen og lod sig anholde.

En hundepatrulje søgte efter den 31-årige fører af bilen og det lykkede kort efter en politihund at snuse sig frem til ham. Den 31-årige nægtede at opgive flugten og begyndte igen at løbe, men han kunne ikke løbe fra hunden, der fik standset ham så han kunne anholdes.

Da mændenes bil blev undersøgt nærmere af politiet, kunne det konstateres at den var stjålet i Birkerød, og at der i bilen lå en del effekter, der førte til, at de to personer kunne sættes i forbindelse med mindst et indbrud i området.

De blev derfor sigtet for indbrud og blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev fængslet frem til den 7. maj.

Denne artikel er publiceret den 22. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply