2. marts 2024

Unge på Orø har startet et nyt projekt for at vise, at de selv kan og vil tage ansvar for deres nærområde, ved at være synlig i lokalområdet.

Ideen, der er blevet til blandt unge i Orø’s Børne og Ungdomsklub, skal være med til at dæmme op for vold, hærværk og generel uro – for selvom de da godt kan være ganske ‘livlige’, så vil de gerne vise, at de selv kan gøre en indsats.

Medlemmerne kan kendes på at de bærer blå jakker, og de vil så være synlig rundt om på Orø, på tider og steder, som de finder relevante og forhåbentligt vil det betyde, at alle kan have deres cykler, scootere og biler i fred.

Andre må også være med
I projektet inviterer man alle til at være med, ligemeget om det er som forening, netværk eller enkeltperson – ung som gammel – så er man velkomment il at hjælp og støtte projektet Orø for alle.

Orø for alle har ‘base’ i barakken midt i skolegården på Isefjordskolen – afdeling Orø og her kan man træffe dem hver tirsdag kl. 18.15 – eller man kan henvende sig til dem, når man ser dem på øen i de blå jakker.