25. februar 2024

I april i år tog Nordvest FC imod Rishøj på Holbæk Stadion. Det kommer ikke til at ske i den kommende sæson, for Rishøj skal spille i vestkredsen, mens NVFC spiller i øst.. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC tog imod Rishøj på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.
Søndagens hjemmekamp mod Rishøj var ikke blot forårets første kamp på Holbæk Stadion, men også jubilæumskamp for Niclas Dannevang, der spillede sin kamp nr. 50 for Nordvest FC.

333 tilskuere havde fundet vej til stadion, for i det fine forårsvejr at følge kampen mellem Nordvest FC og Rishøj.

Fra starten var de to hold meget jævnbyrdige. Men det var alligevel Roishøj der i de første tre minutter af kampen fik hele to chancer på først frispark og derefter hjørne.

Men så fik Nordvest lagt pres på gæsterne og i løbet af godt ti minutter fik holdet tre chancer, der dog ikke resulterede i scoring.

Med 15 minutter tilbage af 1. halvleg fik Rishøj sin største chance indtil da, da holdet fik en mulighed direkte på målet. Men Niclas Dannevang var på plads og fik reddet bolden ud til indkast. Indkastet resulterede i et skud direkte mod målet, men bolden fløj lagt forbi.

40 minutter inde i kampen, kom den første scoring. Det var Nordvest FCs Martin Koch, der sendte bolden forbi Rishøjs målmand til 1-0.

De to hold kunne dermed gå til pause med en føring til Nordvest FC.

Efter pausen fik Rishøj lagt pres på hjemmeholdet og efter 14. minutter havde Rishøj en stor chance for at udligne. Men Niclas Dannevang sørgede for at bolden gik til hjørne, og det efterfølgende hjørnespark endte i hænderne på Nordvest målmanden.

Tyve minutter inden i 2. halvleg fik Rishøj tildelt et frispark, der dog gik langt over hjemmeholdets mål.

Og så var det Nordvest FC, som pressede. Samtidig med, at hjemmeholdet forsøgte at holde på sit ene mål, så blev der også taget enkelte tiltag til, at øge. Dog uden at det resulterede i mål.

Med 13 minutter igen forsøgte Rishøj, men bolden gik uden om målet.

Nordvest FC mistede presset på gæsterne, der flere gange var i stand til at holde spillet kørende på Nordvest FCs banehalvdel. Og det gav pote. For med 12 minutter syv minutter tilbage, lykkedes det Rishøjs Mikkel Bruun at udligne til 1-1.

Nordvest FCs unge spillere tog ikke mange chancer eller initiativer i løbet af 2. halvleg.

Kampens sidste minutter var det Rishøj som pressede mest. To gange havde gæsterne mulighed for at øge, men heldigvis for NVFC lykkedds det ikke.

Kampen sluttede 1-1.