Lockouten fortsætter

Forældre har holdt fri fra arbejde og bedsteforældre er beredvilligt stillet op for at at passe de børn, som ikke har kunne gå i skole, fordi deres lærere er lockoutet af Kommunernes Landsforening. I dag starter så den fjerde uge med lockout.

Der er ingen tegn på, at Kommunernes Landsforening og Lærernes Centralorganisation sætter sig til forhandlingsbordet igen, ligesom der heller ikke er tegn på, at regerningen vil gribe ind. Derfor står konflikten i stampe og eleverne går endnu en uge uden undervisning i møde.

Lærerne fortsætter aktioner:
Hos Holbæk Lærerkreds oplyser man, at lærerne også i denne uge vil aktionere, for at gøre opmærksomme på deres situation.

Desuden er der indkaldt til medlemsmøde på torsdag på Elværket, et møde som man vil gennemføre selv hvis lockouten skulle blive ophævet inden.

En kommentar

  • jesper.von.staffeldt

    Man kan igen se ” De gule Veste” bl.a. ved Elværket i morgen tirsdag mellem kl.18 & 19 . Årsagen er, at der kl.19 starter et borgermøde med den lidet ophidsende titel : Skal kommunalpolitik styres fra Chrisiansborg ? Her vil være toppolitikere til stede fra Christiansborg. Mødet vil blive omtalt yderligere på en senere tidspunkt på Holbaekonline.dk

Leave a Reply