15. april 2024

Lørdag er der kræmmermarked i Orøhallen. Billedet her er fra et lignende arrangment i marts måned sidste år. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Det virkede som om hele Orø var samlet i Orøhallen i dag. Foto: Jesper von Staffeldt.
Der har været noget stille på Orø de første dage i påsken, men i dag var der mere liv at spore.

Det var ligesom sommerhusgæsterne tøvede en anelse med, traditionen tro,at vende tilbage til fritidshuset efter mange måneders vinter med kulde og sne. Og det så heller ikke oplivende ud de første par dage i påskeferien.

Men nu har meterologerne lovet solskin og varmere vejr i slutningen af påsken og som prikken over i’et så var der i dag kræmmermarked i Orøhallen, hvor både folk & fæ, såvel inden-øs som udenøs, mødte frem.

Der var ikke en parkeringsplads ledig ved Brugsen ved siden af Orøhallen og det var ligeledes fyldt godt op bagved hallen.

Så skal man have succes på Orø, så skal man ikke som det gamle reklameslogan sige : Bruge Brylcreme, men arrangere lopppe- og kræmmermarkeder. Og vi kan love der kommer mange, mange flere kræmmermarkeder de næste par måneder både i Orøhallen, ved Brugsen og foran ø-kontoret.

1 thought on “Så vågnede Orø op

Comments are closed.