25. februar 2024

Lasse, Marie, Sebastian og Malene ombord på båden Æfnityr, som i to år var deres hjem, mens de sejlede rundt i stillehavet. Foto: Rolf Larsen.

Lasse, Marie, Sebastian og Malene ombord på båden Æfnityr, som i to år var deres hjem, mens de sejlede rundt i stillehavet. Foto: Rolf Larsen.

Mandag den 25. februar er der mulighed for at høre et spændende foredrag om en familie, der hev to år ud af kalderen, og sejlede rundt i Middelhavet i deres sejlbåd Æfnitýr.

Malene Wilken, hendes mand Lasse og deres to børn Marie og Sebastian gjorde det, som mang af os drømmer om – nemlig at bytte dagligdagens trommerum ud med oplevelser og eventyr.

Holbaekonline.dk har tidligere bragt et web-tv indslag med familien, hvor de fortæller om deres rejse. Og mandag den 25. februar holder Malene Wilken foredrag på Holbæk Bibliotek om deres eventyrlige oplevelser der startede i København og gik gennem Lillebælt og Kielerkanalen ned langs Europas vestkyst og videre ind i Middelhavet, hvor det blev til flere besøg i Spanien, Marokko, Frankrig, Italien og Grækenland.

Turen øgede familiens sammenhold, og selv om der også var afsavn efter familie og venner, var det alle strabadserne værd.

Malene Wilken, der har skrevet bogen ‘Skibet er ladet med eventyr’, vil også vise famliens flotte billeder fra rejsen. I løbet af foåret udkommer Malene Wilkens anden bog, der handler om at sejle gennem Europa.

Web-TV: Portræt af fire vand-vagabonder

Info:
Foredag: Malene Wilken
Dato: Mandag d. 25. februar 2013, kl. 19.00
Sted: Holbæk Bibliotek, Nygade 9-11, Holbæk
Billetter á 20 kr kan købes på Holbæk Bibliotek.