14. juni 2024

Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Virksomheden Hotel Orø Kro ApS er begæret konkurs, men et nyt selskab driver kroen videre. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Virksomheden Hotel Orø Kro ApS er taget under konkursbehandling af skifteretten i Holbæk.

Konkursbehandlingen sker efter begæring, som retten modtog den 10. januar i år.

Ifølge det Centrale Virksomheds Register (CVR), som alle danske virksomheder står opført i, blev selskabet stiftet den 24. februar 2011. Det skete kort tid efter en anden virksomhed, Orø Kro ApS blev begæret konkurs.

Begge virksomheder drev Orø Kro.

Men selovm Hotel Orø Kro ApS nu er begæret konkurs, betyder det ikke, at Orø Kro lukker.

Selve kroen ejes af Orø Ejendomme A/S og der er nu oprettet et nyt selskab, som skal drive kroen videre, nemlig selskabet Orø Kro og Kursuscenter ApS, der blev startet den 14. januar i år, kun fire dage efter Hotel Orø Kro ApS blev begæret konkurs.

Holbaekonline.dk har tilbudt direktør i Orø Ejendomme A/S Ole Brinkmann at forklare konkursen, så evt. misforståelser og rygter kunne aflives omkring kroen og dens fremtidige eksistens. Men Ole Brinkmann har i en e-mail til Holbaekonline.dk den 14. februaer svaret: ‘Vi ønsker ikke at kommenterer noget som helst og fra ber os omtale’.

Opdateret d. 14. februar 2013 kl. 14.37 med Ole Brinkmanns svar.