Det kan du lave i vinterferien

Der er masser af aktiviteter i skolernes vinterferie i uge 7 – få det hurtige overblik her.

Hele ugen:

I Stadion Hallen på borgmestergårdsvej, er der stort legeland med bl.a. hopperborge, rutsjebane, boksering, junglebane og rodeotyr. Det koster 70 kr. i entré for børn, mens voksne har gratos adgang.

IsRosen holder åbent i hele vinterferien fra 10.00-18.00- for at lukke sæsonen søndag d. 17. februar med bl.a. ishockeyfinale og prisuddeling.

Svømmehallen holder ekstra åben i vinterferien: mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 17.00. Billetsalget slutter kl. 16.00.

Mandag d. 11. februar

Palle ‘Bang Bang’ Klovn optræder mandag formiddag på Holbæk Vandrerhjem med nye sange og nyt show. Det sker kl. 11.00.

På Holbæk Bibliotek kan mand lave et sværd og deltage i en ridderturnering. Det sker mandag når den lokale rollespilsbutik Hack’n Slash besøger bibliotket. Arrangementet foregår kl. 11 i den store sal på Holbæk Bibliotek. Aldersgruppe: 7-14 år. Gratis billetter kan afhentes i ekspeditionen.

Tirsdag d. 12. februar

Tirsdag er der teater for de 2-6-årige i forestillingen ‘Mudlvarpej og huset der kom og gik’. Det er en forestilling om at se og mærke verden, også de verdener der ikke ligner ens egen. Det sker kl. 11.00 på Holbæk Vandrerhjem.

Holbæk Museum har besøg af handelsmænd fra vikingetiden, når museets foredragssal bliver omdannet til en handelsplads. Her kan de besøgende bl.a. fremstille flotte vikingemønter til at handle for, lære at lave sin egen pung til at opbevare penge eller til at transportere duftende krydderier købt på markedet, eller fremstille fine bånd knyttet af farvestrålende snore.

Onsdag d. 13. februar

Søren har den frække abe Rango med, når han onsdag kl. 11.00 optræder på Holbæk Vandrerhjem med sit Safarishow. Det er en cirkusforestilling for de 2-11-årige.

Holbæk Museum får i vinterferien besøg af handelsmænd fra vikingetiden, når museets foredragssal bliver omdannet til en handelsplads. Her kan de besøgende bl.a. fremstille flotte vikingemønter til at handle for, lære at lave sin egen pung til at opbevare penge eller til at transportere duftende krydderier købt på markedet, eller fremstille fine bånd knyttet af farvestrålende snore.

Onsdag i vinterferien kan du høre nogle af historierne fra Rasmus Klumps eventyrlige færden, som bliver læst op af folkene bag årets familiemusical “Rasmus Klump på Eventyr” på Holbæk Teater. Oplæsningen sker kl. 11.00 på Holbæk Bibliotk og kl. 14.00 på Tølløse bibliotek. Gratis billetter kan hentes på de to biblioteker.

Torsdag d. 14. februar

På Holbæk Vandrerhjem kan man møde klovnen Njetski, der underholder publikum med sine mange mimikker, talenter og sit gode humør. Det sker kl. 11.00

Holbæk Museum får i vinterferien besøg af handelsmænd fra vikingetiden, når museets foredragssal bliver omdannet til en handelsplads. Her kan de besøgende bl.a. fremstille flotte vikingemønter til at handle for, lære at lave sin egen pung til at opbevare penge eller til at transportere duftende krydderier købt på markedet, eller fremstille fine bånd knyttet af farvestrålende snore.

Fredag d. 15. februar

Carsten Islington fortæller og tegner troldehistorier. Det sker kl. 11.00 på Holbæk Vandrerhjem.

Leave a Reply