21. februar 2024

Redaktionen har modtaget følgende læserbrev:

Pas på hvad Socialdemokraterne siger

Der har allerede været mange indlæg omkring det netop vedtagne udbud på vores plejecenter Kastanjely og hjemmeplejeområdet Øst, og vores borgere må efterhånden være godt og grundigt forvirrede. Især når Socialdemokraterne ikke kan finde ud af at skille æbler og pære.

Når de ikke kan forstå, at de faktisk selv har været med til at vedtage udbudsstrategien. Det kaldes at flygte fra sit ansvar, eftersom det dårligt kan være en dårlig hukommelse.

Nu bliver vi andre partier også beskyldt for, at vi vægter pris mere end kvalitet, måske man skulle henlede Socialdemokraternes opmærksomhed på, at de selv har været med til at vedtage denne fordeling.
På byrådsmødet d. 27. juni var det et enigt byråd som sagde ja til kriterier og udbudsmateriale.

Venstre og flertalsgruppen i Holbæk tager ansvar og tænker nyt, for at få mest mulig service og kvalitet for skatteborgernes penge. For der kommer ganske enkelt ikke flere penge til kommunerne fra Christiansborg, ligegyldigt hvilken regering der sidder. Det har mange politikere med undtagelse af Enhedslisten allerede erkendt.

Gad vide om Socialdemokraterne i Holbæk også når til den erkendelse på et tidspunkt? Eller vil de fortsætte med den sædvanlige retorik, der bestemt ikke signalerer ansvarlighed eller nogen former for nytænkning.

Pernille Kruse
Gruppeformand Venstre
Holbæk byråd