28. maj 2024

Her til morgen blev der lukket for varmen hos fjernvarmekunderne i Jyderup.

Det sker fordi, man nu skal igang med at udskifte en del af hovedledningen, der blev repareret midlertidigt efter et brud natten til i går.

– Vi har besluttet, at starte arbejdet nu, fordi vi ikke vil risikere, at kunderne står uden varme i weekenden. Det er lykkedes os på kort tid at skaffe mandskab og materialer, så vi kan udskifte det beskadigede stykke, og så er det i vores bog det rigtige at gøre, siger Driftschef i Holbæk Forsyning A/S, Henrik Correll.

– Vi er enormt kede af, at vores kunder i Jyderup skal igennem endnu en periode uden varme, men vi håber på forståelse for, at det er bedre at lave en permanent løsning, der holder, end at krydse fingrene og håbe lapperne kan klare den weekenden over, siger Henrik Correll.

Holbæk Forsyning A/S regner med at arbejdet er færdigt i løbet af i eftermiddag.