30. maj 2024

Politiet måtte flere gange i løbet af mandagen en tur til Agervang, hvor en 42-årig mand lavede uro.

Første gang var klokken 10.26, hvor politiet fik en anmeldelse fra en 58-årig beboer i en opgang i Agervang, der fortalte, at en anden beboer i bebyggelsen lavede uro i opgangen ved den 58-åriges lejlighed og kunne virke truende. Politiet kørte til stedet og fik kontakt med en 42-årig mand fra Holbæk, der fik besked på at tage hjem til sin bopæl et andet sted i området. Det gjorde han, og politiet forlod Agervang.

Klokken 12.10 lavede den 42-årige igen uro ved den 58-åriges bopæl. Politiet kørte igen til stedet, og den 42-årig fik, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, nu i kraftige vendinger læst og påskevet omkring god opfærsel. Det 42-årige lovede at arte sig og forlod opgangen ved den 58-åriges bopæl.

Men han havde ikke hørt ordentlig efter, for klokken 18.29 var den 42-årige tilbage i opgangen hos den 58-årige og da politiet igen kom frem til stedet, kunne betjentene konstatere, at den 42-årige var påvirket af spiritus.

Som en konsekvens af sidste besked til den 42-årige ved frokosttid og da politiet ikke forventede, at den 42-årige i sin spirituspåvirkethed kunne lade beboerne i opgangen i fred, valgte politiet at frihedsberøve ham for at få ro i området. Han overnattede og blev afruset i detentionen på politistationen i Roskilde indtil tirsdag morgen.

Politiet oplyser, at man ikke kederårsagen til, at den 42-årige flere gange opsøgte den bestemte opgang i Agervang.