15. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Holbæk Kommune har netop vedtaget en ny egnsteateraftale for Holbæk Teater. Arkivfoto: Rolf Larsen
Byrådet vedtog på sit møde onsdag aften, at indgå en ny egnsteateraftale med Holbæk Teater.

Den nye aftale gælder for periode 1. januar 2013 til 31. december 2016 og ifølge den ydes der driftstilskud og tilskud til husleje.

Det samlede driftstilskud bliver på 25.664.607 kroner. Heraf må max 15% benyttes til huslejelignende udgifter – i Holbæk Teaters tilfælde vil det sige renter af gæld teaterbygningen samt ejendomsskat.

Staten refunderer en del af tilskuddet med maksimalt 50%. I 2012 var refusionsprocenten 41 %.

3 thoughts on “25 millioner kroner til Holbæk Teater

 1. Kære Holbæk Teater! Hjertelig tillykke med den aftale, som teateret har indgået med Holbæk Byråd. Det er da en glæde, at der kommer noget positivt fra Byrådet.
  Fik engang en billet forærende til Holbæk Teater. Ved ankomsten spurgte jeg hvad tid forestillingen sluttede. Forestillingen sluttede omkring kl.22.30. Så lidt efter kl.22 listede jeg sille ud, for jeg skulle nå min færge til Orø kl. 22.20.
  Til gengæld nyder jeg ofte de fine skiftende udstillinger i Foyeren lørdag eftermiddag, som I har i samarbejde med Weihe Modern Art.
  Tak! Glædelig jul og Godt nytår.
  Lene Andersen, Orø

 2. Ja man kan da godt blive misundelig på alle de tiltag Holbæk byder på, man skulle ikke tro man var en borger i kommunen for vi er afskåret fra at deltage i alt efter kl. 17.50 i weekenden, der går den sidste færge fra Holbæk til Orø
  Gad vide om der ikke ville blive ballade hvis DSB besluttede de ikke ville kører fra Holbæk efter kl. 18.00 i weekenden.
  Byrådet skulle til at finde pengene og sørge for at færge farten blev genoptaget på de sene afgange, og gerne senere så man kunne gå en tur i den fine nye biograf der kommer i *vores kommune*
  Der er ligeledes problemer over Jul og Nytår, det er umuligt at komme hjem efter kl. 17.50.

Comments are closed.