14. juni 2024

Søværnets Operative Kommando deltog med en helikopter i eftersøgningen af en 87-årig dement kvinde. Arkivfoto: Søværnet.

Søværnets Operative Kommando sendte en helikopter ud for at flyve en 76-årig livløs mand til Rigshospitalet, da regionens lægehelikopter ikke kunne flyve på grund af tåge. Foto: Søværnet.

Senest opdateret kl. 13.15: En 76-årig mand fra Orø er afgået ved døden. Han blev i formiddag bjærget fra en bil, som holdt ude i Isefjorden ved Snavebetonbro på Snavevej i Næsby på Orø.

Politiet fik en anmeldelse klokken 09.32 i dag om, at en bil var kørt i vandet på Orø.

Bilens fører, en 76-årig mand fra Orø, blev bjærget fra bilens kabine, i bevidstløs tilstand. En redningshelikopter fra Søværnets Operative Kommando fløj den bevidstløse mand til Rigshospitalets Traumecenter i København.

Vagtchef, Politikommisær Allan Kronvold fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fra Rigshospitalets Traumecenter har fået oplyst, at den 76-årige bilist er afgået ved døden.

Mandens pårørende er blevet underrettet.

Politiet har været på stedet for at undersøge omstændighederne nærmere og bilen er nu trukket på land og kørt til en lokal automekaniker. Samtidig har politiet sendt en bilinspektør til stedet, for at undersøge bilen nærmere.

Læs også: Øjenvidne: Han var stiv og kold