20. maj 2024

Det var i denne bil, at en 76-årig mand søndag formiddag blev fundet død, da den holdt ude i vandet ved Snave Færgested. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det var i denne bil, at en 76-årig mand søndag formiddag blev fundet død, da den holdt ude i vandet ved Snave Færgested. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dk har talt med en af dem, som fandt en 76-årig mand fra Orø siddende livløs i en bil i vandet ud for Snave Færgested eller betonbroen, som den også kaldes, på Snavevej i Næsby på Orø.

Torben Christensen, der bor på Snavevej i Orø – et kort stykke fra hvor manden blev fundet fortæller:

– Det var nogle jægere, der så bilen ude i vandet og så, at der sad en person inde i bilen, og de kontakede min genbo, som hentede mig.

Torben Christensen fra Orø, var en af dem, som var med til at finde den 76-årige mand, som sad i en bil ude i Isefjorden. Foto: Jesper von Staffeldt.

– Jeg tog en hammer med, og tænkte at den kunne jeg måske få brug for, hvis vi skulle ind i bilen. Men min genbo var ude ved bilen og han kunne se, at overkroppen var helt fri, og manden var helt stiv. Min genbo var ikke i tvivl om, at manden var død.

Alarm 112 blev kontaktet og først på stedet var de lokale Akuthjælpere, fortæller Torben Christensen.

Også Brand- og redningsmandskab, politiet og en helikopter fra Søværnet kom til stedet.

Torben Christensen spekulerer på hvor lang tid, at han har siddet i bilen ude i vandet, der ikke mener, at Snave Færgested er et sted hvor man umiddelbart kommer til at køre ud i vandet ved et uheld.

Læs også: Livløs manden bjærget fra bil i Isefjorden