20. juli 2024

Politiets specialstyrke måtte smadre ruderne i indgangsdøren for at komme ind i rockerborgen. Foto: Rolf Larsen.

Politiet igang med at ransage rockergruppen Bandidos’ klubhus på hjørnet af Vestergade og Lindevej i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

Politiet gik her til eftermiddag igang med at ransage rockergruppen Bandidos klubhus i Holbæk.
Politiets specialstyrke måtte smadre ruderne i indgangsdøren for at komme ind i rockerborgen. Foto: Rolf Larsen.
Syv betjente fra politiets specialenhed brød onsdag eftermiddag klokken ca. 16.45 døren ind til Bandidos klubhuset.

Politiet afspærrede området omkring Bandidos klubhus, der ligger på hjørnet af Vestergade og Lindevej, samt p-pladsen på Lindevej og Diskotek Cleopatra.

Holbaekonline.dk’s mand på stedet talte mindst 13 uniformerede betjente, samt mindst 9 civilklædte på stedet. Desuden ankom flere betjente – både i civil og uniform, samt hunde til stedet under aktionen.

Aktionen i Holbæk er en del af en større aktion, flere rockerborge er blevet ransaget.

Ifølge politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Politi blev omkring 15 rockerborge over hele Sjælland ransaget.

Han fortæller også, at der har været flere flere voldelige episoder mellem rockergrupperne Hells Angels og Bandidos, herunder knivstikkerier. Den seneste episode fandt sted i morges, hvor en lastbil bevidst blev kørt ind i gavlen i på Bandidos klubhus på Amager.

Ifølge Svend Foldager har Nordsjællands Politi fundet to pistoler under ransagninger af klubhuse i deres kreds og anholdt otte personer.

I København er lige under 40 personer blevet anholdt i forbindelse med aktionen, oplyser Svend Foldager.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser her til aften, at man har tilbageholdt 28 personer i forbindelse med aktioner i de fire rockertilholdssteder, som man har ransaget i Midt- og Vestsjællands politikreds. Det drejer sig om steder i Køge, Karlslunde og Holbæk.

Holbaekonline.dk så én person iført håndjern, der blev taget med af politiet på Lindevej i Holbæk, men om denne person har nogen tilknytning til dagens aktion eller Bandidos, har det ikke været muligt at få oplyst i skrivende stund.

Først ved 19-tiden var politiet færdig ved klubhuset i Vestergade og Falcks Skadeservice kunne reparere den smadrede hoveddøren nødtørftigt.

Opdateret kl. 19.10

Læs også: Frygter konfrontationer mellem rockergrupper

Web-TV: Politiet ransager Bandidos’ klubhus

1 thought on “Politiet ransager rockerborg

  1. Det var ikke det store udbytte der kom ud af ransagningen. Det kan ikke undre
    undertegnede , idet jeg som radiorapporter for tyve år siden interviewede formanden for den lokale rockerborg i Stenløse. Han blev senere præsident for Bandidos. Politiet havde foretaget en ransagning natten før interviewet og fundet amphetamin. Formanden påstod i interviewet, at politiet havde anbragt det, for at undgå at betale erstatning for de skader ransagningen havde gjort på inventar mm. Jeg stillede mig en smule skeptisk overfor påstanden , men her svarede formanden Timm : Vi kan aflytte politiet radioer, og vidste de ville komme, hvad de hyppigt gør . Tror du vi er så dumme at have narkotika liggende i klubhuset, hvis vi solgte det ?

Comments are closed.