22. maj 2024

Det er frygt for konfrontationer mellem Hells Angels og Bandidos, der onsdag fik politiet til at ransage Bandidos' klubhus i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

Det er frygt for konfrontationer mellem Hells Angels og Bandidos, der onsdag fik politiet til at ransage Bandidos’ klubhus i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.
Det var frygt for yderligere konfrontationer mellem rockergrupperne Hells Angels og Bandidos, der i dag førte til ransagninger af rockertilholdssteder på hele Sjælland – herunder i Holbæk.

Som vi har skrevet tidligere, så har der i den senere tid været flere voldelige episoder mellem de to rockergrupper. Senest i morges, hvor en lastbil blev kørt ind i gavlen på et Bandidos klubhus på Amager.

Det fik i dag politiet i alle fem sjællandske politikredse til at gå i aktion onsdag eftermiddag og aften og ransage 15 rockerborge og tilholdssteder på Sjælland. Blandt de ransagede rockerborge, er Bandidos’ klubhus på Vestergade i Holbæk.

Brugte narko- og bombehunde
I Midt- og Vestsjællands Politikreds ransagede politiet fire tilholdssteder i Køge, Karlslunde og altså også Holbæk.

– Vi har indsat narko- og sprængstofhunde og vi har søgt efter narko, sprængstof og våben, fortæller politiinspektør Christen Østergaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I alt har politiet i Midt- og Vestsjælland tilbageholdt 28 personer i forbindelse med onsdagens aktioner. De vil alle blive løsladt, når de er blevet registreret, oplyser politiet.

Holbaekonline.dk var på stedet under aktionen og så en person blive kørt væk af politiet under aktionen i Holbæk. Men om han har relation til dagens aktion, har vi ikke kunnet få oplyst i skrivende stund.

Følger rockerne tæt
– Vi har tidligere set, hvordan konfrontationer mellem rockergrupperinger har været til fare for uskyldige borgere, siger politiinspektør Christen Østergaard og fortsætter:

– Med de alvorlige efterretninger, som dannede grundlag for dagens aktioner, har vi valgt at sætte massivt ind for at forebygge lignende situationer og vi følger grupperingerne tæt fremover, slutter han.

Web-TV: Politiet ransager Bandidos’ klubhus

Læs også: Politiet ransager rockerborg