20. juli 2024

Mandag formiddag kort før klokken 11 var to biler impliceret i et færdselsuheld på Skovvejen ved Mørkøv.

En 49-årig kvinde fra Kalundborg kørte ad Skovvejen mod øst og standsede delvist inde i en parkeringslomme. Mens hun talte i mobiltelefon blev hun påkørt af en bagfrakommende personbil ført af en 52-årig mand fra Mørkøv.

Kvinden blev kvæstet og var “teknisk” fastklemt i bilen.

Skovvejen blev spærret for trafik, medens kvinden blev frigjort fra sin bil og efterfølgende bragt til skadestuen i Holbæk.

Kvinden havde pådraget sig en hjernerystelse og læsioner i ansigtet. Hun blev indlagt på sygehuset til observation. Den 52-årig slap uskadt fra uheldet, men der skete store materielle skader på de implicerede køretøjer, der begge havde en trailer tilkoblet.

Skovvejen var lukket mens redningsfolkene arbejdede på stedet. Først omkring kl. 12.30 var vejen.