12. juli 2024

Holbæk B&Is formand, Kenny Jensby takker af efter to år på posten. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Byrådsmedlem Kenny Jensby har meldt sig ind i Liberal Alliance. Foto: Rolf Larsen

Byrådsmedlem Kenny Jensby forlod i juni måned Det Konservative Folkeparti efter uoverensstemmelser med baglandet. I dag meddelte han, at han har skiftet til Liberal Alliance.

Han begrunder blandt andet sit partiskift med, at Liberal Alliance som det eneste parti vil gøre den offentlige sektor mindre og skabe bedre vilkår for erhvervslivet.

– Jeg har været erhvervsmand, siden jeg var 28 år, og ved derfor, at Liberal Alliances politik er det, der skal til, for at vi kan skabe de bedste vilkår for erhvervslivet, siger Kenny Jensby og forklarer:

– Skatterne og afgifterne skal ned, og bureaukratiet skal skæres ned til et minimum. Det er de to hovedingredienser, der gør erhvervslivet endnu mere konkurrencedygtigt, og som vil resultere i mere vækst og nye arbejdspladser, siger Kenny Jensby, der ved siden af sit hverv som byrådsmedlem og formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget er erhvervsdirektør for Holbæk Erhvervsforum.

Landsformand i Liberal Alliance Leif Mikkelsen glæder sig over Kenny Jensbys beslutning og byder ham velkommen i partiet:

– Jeg er meget glad for, at Kenny Jensby har valgt at melde sig ind i Liberal Alliance. Med hans erfaring fra både kommunalpolitik og det private erhvervsliv er jeg sikker på, at han vil kunne bidrage positivt til at få sat et liberalt aftryk på politikken i Holbæk Kommune, siger Leif Mikkelsen.

Med Kenny Jensby har Liberal Alliance nu 13 byrådsmedlemmer fordelt over hele landet.

1 thought on “Kenny Jensby skifter til Liberal Alliance

  1. I Holbæk Byråd er der vist ikke mange, som er overraskede over Kenny Jensbys valg af politisk ståsted.
    Det spændende er, hvad SF i Holbæk nu gør nu, hvor de er blevet tvangsgift med Liberal Alliance? Vil de lægge sig på ryggen og nyde det – eller vil de begynde at føre SF-politik?

Comments are closed.