Dagens grundlovsmøder

Det er jo idag grundlovsdag, og det fejres i flere politiske partier med møder.

Klokken 13 holder De konservative vælgerforeninger i Odsherred, Lejre og Holbæk grundlovsmøse på Hotel Strandparken. Den amerikanske ambassadør Laurie Fulton er hovedtaler. Og folketingsmedlem Brian Mikkelsen, som er valgt i Holbækkredsen, holder taler.

De Radikale holder grundlovsmøde klokken 14 i haven hos Kristine Høffding på Kasernevej 12. Her er det partiets tidligere landsformand Søren Bald, der taler. Partiet beder om at man selv medbringer en havestol eller et tæppe.

Venstre i Holbæk holder grundlovsmøde i Hestestalden på Tølløse Slot. Her starter talerne også klokken 14.

Dansk Folkeparti holder deres grundlovsmøde på Maglesø Traktørsted.

Denne artikel er publiceret den 5. juni 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply