25. juni 2024

Klokken 13 i dag tager Nordvest FC imod SC Egedal på Holbæk Stadion.

Klokken 13 i dag tager Nordvest FC imod SC Egedal på Holbæk Stadion.

Nordvest FC har ualmindeligt meget brug for en sejr, når holdet i dag tager imod SC Egedal på Holbæk Stadion.

Hjemmeholdet ligger lige over stregen, med kun 2 point ned til Avarta, som ligger under nedrykningsstregen. Med kun tre kampe tilbage, er det altså bidende nødvendigt for NVFC at få point, hvis holdet skal gøre sig håb om at blive i 2. division. SC Egedal ligger under nedrykningsstregen med 29 point.

Da de to hold mødtes i efteråret i Ølstykke, kunne Nordvest FC, rejse hjem med en 0-3 sejr i bagagen. Men siden er det gået op og ned for Nordvest FC.

– Nordvest FC har ikke vundet deres fem seneste kampe – og de har spillet otte hjemmebanekampe i træk, uden en eneste sejr. Så det er ikke fordi at de har statistikkerne med sig, siger Kristian Jensen fra fodboldsitet 365fodbold.dk, til Holbaekonline.dk og tilføjer:

– Men vi er ude i marginalerne når det kommer til statistikken. På papiret ser Nordvest FC ud til at være det bedste hold af de to, og så må dagsformen gøre resten.

Sejre nødvendige for at blive i divisionen
Hvis Nordvest FC vinder dagens kamp og kampen mod Avarta på søndag, så er pladsen i 2. division sikret og det har fået Nordvest FCs elitechef Carsten Damgaard til at kalde det for en ‘forbudt for børn uge’.

Kampen spilles kl. 13.00 på Holbæk Stadion.

1 thought on “Nordvest FCs elitechef: Det er forbudt for børn

  1. !4.52 Kampen endte i følge Holbaekonline.dks medarbejder på Stadion med 3-1 til hjemmeholdet. Der kommer snart en reportage fra kampen samt billeder

Comments are closed.