1. maj 2024

En kvinde blev frastjålet sin pung med indhold efter hun havde sat penge ind på sit Rejsekort. PR Foto.

Nu stopper de store aftenrabatter med Rejsekort PR Foto.

Du skal skynde dig, hvis du er rejsekort-bruger på Sjælland og vil rejse billigt om aftenen. For nu er det snart slut med de meget store aften-rabatter, der har været gældende siden 24. oktober for DSB’s kunder på hele Sjælland og for Movias kunder på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn.

Aftenrabatten, der blev lanceret for, at kunderne skulle begynde at bruge rejsekortet og lære det at kende, forsvinder efter 24. april.

– Vi har givet nogle rigtig gode rabatter til de kunder, der bruger rejsekort og har valgt at lægge deres rejse uden for myldretiden. For folk, der pendler meget, har det betydet, at de har kunnet rejse meget billigt, siger markedschef Susanne Hejlesen fra DSB Kommerciel og fortsætter:

– Aftenrabatten er på 40 procent rabat plus den mængderabat man opnår, når man rejser meget. Den har hele tiden været planlagt som et midlertidigt tilbud i forbindelse med introduktionen af rejsekort, og nu er tidspunktet kommet, hvor det forsvinder, og det skal kunderne være opmærksomme på, slutter Susanne Hejlesen.

Rabatten gælder fra kl. 19 til kl. 04 frem til den 24. april. Pensionister og unge kan fortsat rejse billigt om aftenen.