Smed ung mand ud over rækværk – skal fortsat sidde fængslet

En ung mand i 20’erne, der er sigtet for grov vold mod en 20-årig mand fra Mørkøv skal fortsat sidde bag tremmer

Den sigtede skal tidligt lørdag morgen have skubbet den 20-årige ud over rækværket ved gangtunnellen fra Nygade til stationen i Holbæk. Dermed faldt den 20-årige næsten fire meter ned på jorden. Han slap med en brækket arm og en flænge i panden.

Den unge mand, som politiet har sigtet i sagen, blev anholdt kort efter og fremstillet i grundlovsforhør senere på dagen. Her blev han varetægtsfængslet, men den sigtede kærede fængslingen til Østre Landsret, som i dag stadfæstede fængslingen, det skriver Ekstrabladet.dk. Den sigtede skal derfor sidde varetægtsfængslet frem til 20. marts.

Denne artikel er publiceret den 1. marts 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply