Far til 4-årig er rasende på børnehaven

Hans datter var i går ved at blive kvalt på legepladsen – nu politianmelder han børnehaven.

Faderen til den 4-årige pige der i går hang fast på en legeplads vil ifølge Ekstrabladet.dk anmelde børnehaven til politiet. Arkiv foto: Mette Sørensen


I går eftermiddag var det tæt på at gå grueligt galt for en 4-årig pige, der legede på institutionen Stjernehusets legeplads i Regstrup. Den lille pige klatrede rundt i buske og træer, da hun pludselig hang fast med hætten og hængte 30 cm over jorden.

Der var tre ansatte på legepladsen, men det var en forældre til et andet barn, som fik reddet den lille pige ned.

Pigen var bevidstløs et øjeblik og blev derfor kørt til undersøgelse på sygehuset.

Pigens far: Jeg er vred
Den 4-årige piges far Steffan Jensen, der i øjeblikket er ved at blive skilt fra pigens mor, fortæller til Ekstrabladet.dk at han hverken har hørt fra institutionen eller kommunen om uheldet.

– Vi har fælles forældremyndighed over min datter, så jeg forstår slet ikke, at jeg ikke har hørt noget fra hverken kommunen eller børnehaven, siger han til Ekstrabladet.dk

Han fortæller, at han har sendt en e-mail til lederen af institutionen i går aftes, men at han tirsdag middag stadig ikke havde fået svar.

– Jeg er utilfreds med børnehaven. Jeg synes ikke, at pædagogerne har gjort deres arbejde godt nok, siger Stefan Jensen, som ifølge Ekstrabladet.dk nu vil politianmelde børnehaven.

Læs også: 4-årig han fast i hætten på børnehavens legeplads

Denne artikel er publiceret den 17. januar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply