Spindelvæv og råd i Bageriet Tidemandsvej

Det blev til en halvglad smiley da fødevarekontrollen var forbi Bageriet Tidemandsvej.

Der blev fundet spindelvæv i bolleælteren og råd og skimmellignende aflejringer, da Fødevarekontrollen torsdag den 13. oktober var på besøg i Bageriet på Tidemandsvej i Holbæk.

Kontrollen gik ellers godt; temperaturerne i kølerum, fryserum og køleskabe var iorden, virksomhedens egenkontrol var der heller ikke noget at udsætte på, holdbarhedsmærkningen af mejerivarer og pålæg var også i orden og kontrolrapporten hængte også fremme som den skal.

Men da det kom til kontrol af hygiejnen på stedet, fandt kontrollanten flere ting, som ikke var i orden. Der blev således fundet dejrester og spindelvæv i en bolleælter, spindelvæv under et produktionsbord og skimmellignende sorte/grå aflejringer på viduesrammer og karme. Ifølge Fødevarestyrelsens Kontrolrapport havde virksomheden ingen kommentarer til spindelvæv eller dejresterne.

Kontrollanten indskærpede efter fund af råd og skimmellignende aflejringer vinduesrammer og karme, at lokaler, hvor der findes fødevarer, skal holdes i god stand.

Det fremgår af kontrolrapporten, at virksomheden har talt med ejeren af bygningen om, at få renoveret/udskiftet vinduerne.

Besøget fra Fødevarestyrelsens kontrollant endte med en halvglad smiley og bageriet kan nu se frem til et opfølgende, gebyrbelagt, besøg fra Fødevarekontrollen.

Denne artikel er publiceret den 17. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply