28. april 2024

Orø Kro. Arkiv foto: Jesper von Staffeldt.

Fredag er der vise aften på Orø Kro. Foto: Jesper von Staffeldt.
På fredag er der igen viseaften på Orø Kro. Denne gang er der virkelig tale om nostalgi for det modne publikum.

Aftenen vil byde på det ene film minde efter det andet, når duoen To Mand Frem, der består af Finn Sørensen og Hans Knudsen, spiller og synger en perlerække af dansk films største musikalske klassikere.

Programmet byder bl.a. på Kaj Normann Andersen sange fra filmene Alle går rundt og forelsker sig, Ods 777 og Mille Marie og Mig. Melodier fra Morten Kocks Det gamle guld, Flintesønnerne og Vagabonderne på Bakkegården. Bent Fabricius Bjerre er repræsenterer med Forelsket i København og Jeg sætter min hat som jeg vil fra filmen Jeg er squ min egen. Og Svend Gyldmarks Det var på Rundetårn, Der kommer altid en spor vogn og København København er også på programmet. For at det ikke altsammen skal være fra dengang man skrev “i Farver” på filmplakaten, når filmen var i farver, så vil To Mand Frem også spille nyere film hits som f.eks.Susanne Himmelblå fra Midt om natten og titelmelodien fra Barnbommens gade.

Uden mad og drikke…
En viseaften på Orø Kro er ikke kun god musik. Der hører både mad og drikke til, hvis man skulle have lyst til det og fredag aften er det ingen undtagelse. Menuen står på Valnøddestegt Svinekam m/vildtsovs. Hvis man hellere vil vælge fra menukortet kan det også lade sig gøre.

Hvis man vil spise starter arrangementer klokken 18.30. Underholdningen starter klokken 19.30 og slutter ca. 21.30. Dermed kan man nå Holbæk-færgen, hvis man kommer fra fastlandet.

Info:
Viseaften på Orø Kro med To Mand Frem
Dato: Fredag d. 7. oktober 2011 kl. 19.30 (spisning kl. 18.00).
Sted: Orø Kro, Bygaden 57, Orø
Priser:
Middag + underholdning Kr. 135,-
Kun underholdning kr. 50,-
Hvis man ønsker at vælge mad fra menukortet betales entré (kr. 50,-) + efter prisliste.
Plads bestilling: Hotel Orø Kro på tlf. nr. 59470006