19. april 2024

Holbæk Kommunes socialchef Jan Christensen afviste i første omgang kritikken af Skarridsø-hjemmet i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Jan Christensen mener ikke, at Ekstra Bladet har nogen dokumentation for det avisen skriver:

– I har ikke fremlagt nogen som helst dokumentation, så jeg kan bare trække på skuldrene og sige “selvfølgelig kigger vi på det”. Hvem som helst kan jo komme og påstå alt muligt, siger Jan Christensen i dagens udgave af Ekstra Bladet.

På spørgsmålet om, hvorvidt det er ok, at beboerne ligger i våd blev i flere timer svarer socialchefen:

– Det kommer an på, hvad det er for en borger. Hvis de sidste to-tre tuimer i vågen tilstand ofte bliver brugt på at komme ind på livet af borgerne og motivere borgerne. Og finde ud af at få det gjort på en ordentlig måde… en værdig, respektfuld måde, så kan de to-tre timer være o.k.

Ekstra Bladet: Men 12 timer?

– Det kommer an på… jeg ved det ikke.., svarer Jan Christensen ifølge Ekstra Bladet.

Socialchefen: Nu tjekker vi det
Efter Ekstra Bladets interview, sendte avisen et uddrag af journalistens observationer på hjemmet og det fik socialchef Jan Christensen til at sende en udtalelse til avisen hvor han bl.a. skriver:

“Det er klart, at det materiale, vi har fået fra Ekstra Bladet, giver os anledning til at undersøge forholdende på Skarridssøhjemmet grundigt. Og finder vi noget, der ikke er i orden, så handler vi på det med det samme”.

Jan Christensen oplyser, at man er gået i tæt dialog med medarbejdere, ledere og pårørende på stedet og at man vil gøre alt for, at beboerne oplever en tryg hverdag og at de pårørende er trygge ved at deres nære bor på stedet.

Kilde: Ekstra Bladet

Læs alle artiklerne om Plejeskandalen på Skarridsøhjemmet

1 thought on “Socialchef: Man kan sagtens sidde med en våd ble

  1. Jan Christensen burde selv gå en hel dag med tis og afføring i bleen og så se om han selv finder det behageligt og ok.

Comments are closed.