Folketingskandidat på tur i sin valgkreds

Venstres folketingskandidat Jan Wammen Dam indleder her sin tur rundt i Holbækkredsen. Turen fortsætter i de kommende weekender.


Venstres folketingskandidat i Holbækkredsen Jan Wammen Dam startede lørdag den 19. februar en tur rundt i Holbækkredsen.

Efter en kop kaffe hos Ole og Bodil Halvorsen i Svinninge gik Ole og Jan en tur i byen. Ole og Jan ringede på dørene og fik en snak med både kendte og nye ansigter om den politiske situation i Danmark.

Jan Wammen Dam fortsætter sin tur rundt i Holbækkredsen i de kommende weekender.

– Jeg sætter stor pris på denne direkte mulighed for dialog, og er meget glad for, at de lokale tillidsfolk tager en søndag ud for at være med rundt. Det er et rigtig godt supplement til de traditionelle vælgermøder, fortæller Jan Wammen Dam og fortsætter:

– Jeg har stor glæde af at samle indtryk bredt som baggrund for mine politiske synspunkter. Mit indtryk fra den første tur er, at folk respekterer regeringen for at have spillet ansvarligt ud på det økonomiske område, men at regeringen og blå blok som helhed skal være stærkere til at stå sammen frem for at personer og partier kører sololøb. Dette vil også i højere grad rette det kritiske lys på S og SFs planer, der er rene fatamoganaer, slutter folketingskandidaten.

Turen fortsætter i de kommende weekender

Planen for Jan Wammen Dams besøg i Holbækkredsen:

Svinninge, lørdag den 26. februar, kl. 15-16.30 sammen med Ole Halvorsen

Holbæk, østbyen, søndag den 6. marts, kl. 15-16.30 ammen me Bjarne Kongsted

Holbæk, vestbyen, søndag den 13. marts, kl. 15-16.30 ammen me Karlo Tandal Danielsen

Jyderup, søndag den 20. marts, kl. 15-16.30 ammen me Nils Ulrik Bagge

Mørkøv, søndag den 27. marts, kl. 15-16.30 ammen me Søren Rasmussen

Ugerløse, søndag den 3. april, kl. 15-16.30 ammen me Karlo Tandal Danielsen

Tølløse, søndag den 17. april, kl. 15-16.30ammen me Arne Herman

Leave a Reply