Tre bilister kørte bil, selvom de ikke burde

Politiet har i haft fat i tre bilister, som ikke skulle have siddet bag rattet.

Den første blev standset på Holbækmotorvejen ved Vipperød fredag formiddag. Bilens fører var en 30-årig mand fra Jyderup, som slet ikke havde lov til at køre bil, hvilket han blev sigtet for.

Samme aften klokken 20.20 standsede politiet en bil i krydset Kattegatsvej og Bispehøjen Holbæk. Bag rattet sad en 19-årig mand fra Sdr. Jernløse, som kort forinden havde røget hash. Han blev derfor kortvarigt anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Klokken 01.40 i nat var det så en 19-årig mand fra Hørve, som politiet havde fat i. Han var blevet standset på Torslundevej i Svinninge og blev sigtet for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil, idet han var påvirket af spiritus og i forvejen frakendt førerretten. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Skriv et svar