Tre bilister kørte bil, selvom de ikke burde

Politiet har i haft fat i tre bilister, som ikke skulle have siddet bag rattet.

Den første blev standset på Holbækmotorvejen ved Vipperød fredag formiddag. Bilens fører var en 30-årig mand fra Jyderup, som slet ikke havde lov til at køre bil, hvilket han blev sigtet for.

Samme aften klokken 20.20 standsede politiet en bil i krydset Kattegatsvej og Bispehøjen Holbæk. Bag rattet sad en 19-årig mand fra Sdr. Jernløse, som kort forinden havde røget hash. Han blev derfor kortvarigt anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Klokken 01.40 i nat var det så en 19-årig mand fra Hørve, som politiet havde fat i. Han var blevet standset på Torslundevej i Svinninge og blev sigtet for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil, idet han var påvirket af spiritus og i forvejen frakendt førerretten. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Denne artikel er publiceret den 18. februar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply