Uden kørekort i stjålet bil

Politiet standsede et minut over midnat en bil på Rørvangsvej i Holbæk. Bilen var blevet meldt stjålet fra Svebølle i mandags, hvor den havde stået med nøglen i tændingslåsen.

Bag rattet i den stjålne bil sad en 18-årig mand og med som passager havde han en 20-årig mand – begge var fra Holbæk.

Det viste sig, at den 18-årige ikke havde erhvervet sig et kørekort og var endvidere påvirket af narkotika under kørslen. I bilen fandt politiet en mukkert, som var placeret strategisk i bilen, således at den hurtigt kunne anvendes som f.eks. et slagvåben. Begge blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og uberettiget brug af den stjålne bil. Føreren fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (hash), og begge blev løsladt efter afhøring til sagerne. De kan begge forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar