Politiet øger tilstedeværelsen i Ladegårdsparken

Politiet satte onsdag eftermiddag Den Mobile Politistation op i Ladegårdsparken. Foto: Rolf Larsen

Tirsdagens skudepisode får nu politiet til at patruljere mere i Ladegårdsparken.

Tirsdag aften ved 21-tiden blev en 19-årig mand ramt af skud i skulderen i Ladegårdsparken. Episoden er den seneste i en række episoder mellem grupperinger i Holbæk, der ellers mest er foregået i midtbyen og Vang-kvarteret.

Episoden fik i eftermiddag politiet til, at stille Den Mobile Politistation op midt i Ladegårdsparken, så beboere kunne få en snak med politiet, både om den aktuelle situation og andet, som måtte være på sinde. Tilstede var også SSP og Det Boligsociale Team i Ladegårdsparken.

Øger tilstedeværelsen
I skrivende stund er Ladegårdsparken ikke omfattet af den visitationszone, som forleden blev indført og som omfatter en del af midtbyen og Vang-kvarteret. Alligevel oplyser politiet, at man nu vil øge tilstedeværelsen i Ladegårdsparken, så beboerne vil komme til at se flere patruljebiler.

Den Mobile Politistation vender i øvrigt tilbage til Ladegårdsparken fredag d. 2. november kl. 14 – 18.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar