Læserbrev: Udbygning af hele kommunen

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Udbygning af hele kommunen

Lokallisten har taget bolden op med udbygning af boliger i hele Holbæk Kommune, og det kan Venstre bestemt godt tilslutte sig.

Allerede i februar havde Venstre en initiativsag på bordet i byrådssalen, hvor vi slog til lyd for, at vi gik i gang med byggemodning rundt omkring i kommunen, hvilket skete med opbakning af Radikale og Konservative.

Forslaget blev ikke taget godt imod af den øvrige kommunalbestyrelse på daværende tidspunkt, men det er da dejligt, hvis man nu har ændret holdning og gerne vil sætte gang i processen med at sikre muligheden for at kunne bygge nyt rundt omkring i kommunen.

I juni løftede vi sløret for, hvad vi bl.a. gerne ville drøfte i forbindelse med budgettet, hvor vi igen nævnte, at Venstre gerne vil understøtte lokalområderne med de boligtyper, som der efterspørges.

Mange steder er det formentlig mindre boliger i form af rækkehuse og lejligheder eller lignende, som mange ældre gerne vil flytte til, når villaen er blevet for stor og for uoverkommelig. Det åbner op for tilflytning af børnefamilier, der gerne vil have mere plads og lidt luft omkring sig.

Det haster med at komme i gang med det arbejde. Det er nu at opsvinget er på vej, og det nytter ikke, at vi blot snakker om tingene. Der skal handling til.

Carsten Andersen
gruppeformand for Venstre i kommunalbestyrelsen
Holbæk

Skriv et svar