Aldi genåbner med ny indretning

Lørdag morgen slår Aldi dørene op til den nyindrettede butik. Foto. Morten Sundgaard.


Lørdag slår Aldi på Borgmester N. E. Hansensvej i Holbæk dørene op til en nyindrettet butik.

Siden 31. august har Aldi-butikken været lukket, mens den er blevet indrettet efter alle kunstens regler, så den nu lever op til Aldi-kædens nye butiks-koncept om bl.a. masser af lys og indbydende farver.

Ifølge Aldi vil butikken fremover bl.a. byde på “et stort udvalg af friskt frugt, grønt og kød i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter” og “inspirerende temaområder og en convenienceafdeling med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigretter og spiseklare salater.

Gratis rundstykker og kaffe
Butikken slår dørne op kl. 8.00 og genåbningen fejres med gratis kaffe og rundstykker frem ferm til kl. 10 og der er blomster til de første 200 kunder. Desuden er der flere konkurrencer, smagsprøver, masser af gode tilbud og fra kl. 14-17 kan man møde ballonmanden og blive malet i ansigtet.

Denne artikel er publiceret den 7. september 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply