Holbæk fik sikker sejr over Kastrup

Jonas Bengtson scorede to mål mod Kastrup i sæsonens sidste kamp. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Holbæk B&I sluttede sæsonen med en sejr over Kastrup, da de to hold mødtes i eftermiddag på Amager.

Begge hold gik til den fra start og det blev hurtigt til et par muligheder for begge hold. Holbæk fik dog efterhånden sat sig på det meste og i 35. minut kom kampens første scoring, da Mads Bobjerg Larsen gjorde det til 0-1.

Fem minutter efter var Mikkel Jensen og Mads Bobjerg i angreb. Mads Bobjerg rendte mod målet, og da Kastrups målmand gik ud mod ham, spillede han videre til Mikkel Jensen, som sendte bolden i nettet til 0-2.

Efter pausen var der lidt mere ro på, indtil indskiftede Jonas Bengtson med ni minutter tilbage af kampen bragte Holbæk yderligere foran 0-3.

På trods af den sikre føring, så var Holbæk – og Jonas Bengtson – ikke færdige. I 85. minut gjorde Bengtson således resultatet endnu tydeligere, da han sendte bolden forbi Kastrups målmand til 0-4.

Med dagens sejr slutter Holbæk på en flot 2. plads i pulje 1 med 52 point. Det er 13 point mindre end Slagelse B&I, som i næste sæson skal spille i 2. division. Holbæk derimod, må også tilbringe næste sæson i Danmarksserien.

3. pladsen i puljen indtages af Herlev med 47 point.

Skriv et svar