TV: Forårstegn ved Tuse

Føllet hedder Hollywood. Foto: Jesper von Staffeldt.

Et sikkert tegn på foråret er på vej, er når fårene læmmer, køerne kælver og hestene foler.

I lørdags folede en af Stine Fogelberg Schkliaroffs hopper på Stensbjerggård ved Tuse,og det var ikke første gang Stine oplevede dette, det var sket hele syv gange før denne fødsel, men det var første gang det blev et “hun-føl”, hvilket glædede Stine overmåde meget, for så fik hun et føl hun kunne avle videre på.

Grunden til Holbaekonline.dk.s medarbejder blev indblandet i denne begivenhed skyldes hans bedre halvdel, som foruden at være glad for katte og hunde, også er meget hesteinteresseret, og faktisk havde planlagt en lille musikvideo om en hestefødsel. Nu går det desværre ikke altid som beregnet, når man vil lave dyrefilm. for vi havde lånt Stine et videokamera for at filme begivenheden, men føllet snød os, og kom til verden kort før vi havde regnet med det. Men der er håb forude, for om et par dage, er der en anden af Stines hopper, som skal fole.

Skriv et svar