26. april 2024

Det blev uafgjort da Nordvest FC i dag gæstede Fremad Amager på Sundby Idrætspark. Foto: Thomas Ørnskov Andersen.

Nordvest FC spillede var i dag gæster på Sundby Idrætspark, da holdet mødte Fremad Amager.

Allerede efter to minutter lykkedes det Ferdinand Bangsgaard at bringe Nordvest FC foran med 0-1.

Fremad Amagers Mads Rønne udlignede i 8. minut til 1-1.

Det lykkedes hverken Nordvest FC eller Fremad Amager at score flere mål inden pausen.

I 77. minut sendte Fremad Amagers Mohammed Abdalas bolden i mål til 2-1.

Det så ud til at blive et nederlag, da Martin Koch i kampens tillægstid sørgede for at udligne til 2-2.

Med dagens kamp fik Nordvest FC et enkelt af de vigtige point, som skal sørge for, at holdet bliver på den rigtige side af nedrykningsstregen og kan fortsætte i 2. division til næste sæson.