TV2/Øst sender i dag om Orø

TV2/Øst sender i dag om Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

I aften genudsender TV2/Øst på deres egen kanal en udsendelse om Orø.

Det sker kl.17.30 og 21.00.

Men der er endnu en udsendelse om Orø på bedding fra den konkurrende tv-station. DR2 er nemlig gået i gang med research til fire to timers udsendelser om mad på fire øer, hvoraf den ene kommer til at handle om Orø. Optagelserne kommer til at foregå i slutningen af april og begyndelsen af maj måned, og da det som sagt er DR 2 (“Andemad”), der står bag, har man et håb om det er lidt mere dybdegående end det man plejer at få serveret på TV 2/Øst.

One thought on “TV2/Øst sender i dag om Orø

  1. optagelserne vil efter hvad Holbaekonline.dk har erfaret foregå mellem 9. og 11.maj bl.a. i MC Islands klubhus på Brøndevej.

Skriv et svar