20. juli 2024

Billedet her er fra da politiet var ved mandens båd ved en tidligere lejlighed. Foto: Alex Christensen.

En 50-årig mand med en husbåd i Holbæk Havn skabte uro i området tildigt mandag morgen.

Manden har også ved tidligere lejligheder skabt uro i området.

Men mandag morgen var den altså gal igen. Politiet modtog kl. 07.38 en anmeldelse om, at der siden klokken fem var blevet spillet høj musik fra husbåden.

Politiet kørte til stedet og forsøgte, at få kontakt til den 50-årige beboer på husbåden, men det vistes sig, at han ikke var tilstede.

Båden skulle fjernes, da den ikke måtte ligge i havnen og fordi den ikke var i en lovlig og forsvarlig stan. Derfor assistrede politiet havnefogeden og i den forbindelse blev båden ransaget. Under ransagningen blev der fundet en luftbøsse, som blev beslaglagt.

Samme morgen blev den 50-årige anholdt efter at have forstyrret den offentlige orden på Holbæk Sygehus. Efter nogle timer i politiets varetægt blev han løsladt.

Smed ting i vandet fra båd

Men tirsdag morgen kl. 04.19 modtog politiet en anmeldelse om, at den 50-årige befandt sig på en båd som stod til salg i havnen. Manden gik rundt på båden og smed ting fra båden i vandet. Han blev anholdt og administrativt frihedsberøvet, da politiet vurderede, at han var uegnet til at tage vare på sig selv.

Læs også: Boede på båd i havnen – nu er mand sat ud

Leave a Reply