30. maj 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet søger vidner efter en jysk lastbilchauffør søndag blev overfaldet på en rasteplads på Ringstedvej i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at man kl. 17.55 modtog et alarmopkald fra lastbilchuafføren, som netop var blevet overfaldet. Chaufføren holdt et hvil i lastbilen, da to mænd ankom til stedet i en hvid kassebil og havde hevet den 46-årige lastbilchauffør ud af førerhuset og slået ham med et baseballbat.

Herefter kørte de to mænd fra stedet ad Ringstedvej mod syd, hvor de også var kommet fra. De beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: skægstuppe., Iført: kasket, sort dynjakke.

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 190-200 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Fipskæg, Iført: Sort dynjakke med noget hvid farve ned langs lynlåsen, rød/orange bukser.

De var kørende i en ældre hvid kassebil med nummerplade, som startede med “PLZ”.

Lastbilchaufføren ringede efter hjælp, og politi og ambulance kørte til rastepladsen. Patruljen holdt udkig efter den hvide kassebil undervejs, men mødte den ikke. Lastbilchaufføren blev kørt til tjek på sygehuset, men var, ifølge politiet, sluppet fra overfaldet uden alvorlige skader.

Fra lastbilen manglede et SD-kort fra bilens dashcam, men ingen andre værdier var fjernet fra bilen.

Politiet efterforsker nu sagen, og forsøger at finde et motiv til overfaldet. Chaufføren havde ikke bemærket noget under sin tur fra Jylland på motorvejen, hvor han kørte af ved Sorø mod Holbæk, og han havde ingen mistanke til et motiv.

Vidner som har bemærket de to beskrevne personer eller den udenlandske varebil bedes ringe til politiet med oplysninger i sagen på tlf. 114.

Leave a Reply