29. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det viste sig ikke at være uden grund, at en bilist ikke ville stoppes af politiet mandag aften og i stedet forsøgte at slippe væk.

Kort før klokken 20 observerede en politipatrulje en modkørende personbil, som netop var kørt af ved afkørsel 19 på Holbækmotorvejen. Ved synet af politibilen, trak personbilen over i modsatte vejbane, så patruljen måtte lave en nødopbremsning og undvigemanøvre for ikke at blive ramt.

Patruljen vendte om og satte efter personbilen, der satte farten op og kørte over for rødt i krydset ved Valdemar Sejrsvej. Efter cirka fire kilometers kørsel på rute 21 mod vest, blev køretøjet bragt til standsning.

Bilens fører, en 38-årig mannd fra Højby havde tre køkkenknive samt et boldtræ liggende ved passagersædet, som han forklarede, at han havde med sig for at kunne forsvare sig i tilfælde af overfald. Han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven og flere grove færdselsovertrædelser. De ulovlig våben blev beslaglagt. Midt- og Vestsjællands Polit oplyser, at han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen senere.

Leave a Reply