30. maj 2024

Foto: Michael Johannessen.

Det var to drenge på 12 og 14 år, som tirsdag aften kort før klokken 18 satte ild til en bunke affald i kælderen i Bjergmarkshallen.

Som vi tidligere har skrevet rykkede politi og brandvæsen ud til Bjergmarkshallen efter anmeldelse om brand. Anmelderen – en 43-årige mand fra Holbæk – forklarede, at han havde set to drenge komme op fra kælderen og løbe fra stedet, samtidig med at der kom røg op fra kælderen.

Brandvæsnet fik slukket ilden, der ikke nåede at sprede sig.

Flere andre vidner havde set de to drenge, som politiet hurtigt fik identificeret med god hjælp fra vidnerne.

En patrulje kunne kort efter sigte en 12-årig dreng og en 14-årig dreng, begge fra Holbæk, for forsætlig brandstiftelse. Drengene blev afhørt til sagen sammen med deres værger og de sociale myndigheder, og der blev skrevet socialrapporter i forbindelse med sagen.

Leave a Reply